over ons.


de weg naar alles wat je verlangt

wij houden ervan

Schaduw Alchemie is niet zomaar een tool, het is niet iets wat je af en toe en een beetje doet, zo werkt het niet.

Het wordt een lifestyle van bewustwording. Een pad van gelukzaligheid en diepe liefde voor alles, jezelf, het leven.

wij schrijven artikelen.

In een wereld vol ruis zijn wij een anker. Bieden wij inzicht en integratie mogelijkheden van angst naar vrijheid, van stress naar rust en de mystiek van het leven.

BEKIJK ARTIKELEN

wij bieden diensten.

Zowel particulier als zakelijk kun je bij ons terecht. Middels prachtige groeps- en 1:1 programmas begeleiden wij je van de ruis naar de stilte.

BEKIJK AANBOD


waar het om gaat…

de beleving

Het creëren van dit platform is een vorm van kunst voor ons. De kunst van geluk is niet makkelijk te beoefenen, tenzij je de middelen vindt die bij jou passen.

Monique & Mendy hebben deze kunst meester gemaakt. Zij hebben de honger naar de waarheid weten te alchimeren naar een staat van glorie.

Het wordt in alle talen en klanken verteld, maar bewustzijn evolueert, verdiept, en is daarom nooit klaar. Tenzij je één wordt met de beweging en niet opzoek gaat naar de eindbestemming.

Monique en Mendy ontmoette elkaar bij een internationale studie voor bewustwording en alchemie. De klik was er meteen, een feest van herkenning, het vinden van echte verbinding.


MONIQUE

Ik ben Monique en ik help ambitieuze vrouwen, coaches, therapeuten, energie werkers zich te verbinden met hun Self energie om pijn in het lichaam te resetten, zelfverzekerd en duidelijk te zijn met beslissingen, en hun machtige kracht te herontdekken via mijn doelgerichte-Alchemy Anatomie  Fascia en Trigger Point Release, de complete methode voor gezondheid, schoonheid, seksualiteit en welzijn.

𝐓𝐡𝐞 G𝐞𝐧𝐢𝐮𝐬 𝐝𝐲𝐧𝐚𝐦𝐢𝐜 𝐨𝐟 P𝐚𝐢𝐧

Archetypes die zich uiten via het lichaam. 

Waarom negeren we de pijn en andere stress gerelateerde signalen die we in ons lichaam ervaren? 

We laten pijn en symptomen liever eerst verergeren, tot het punt waarop ons lichaam vaak niet meer goed functioneert, waardoor we ons hulpeloos en machteloos voelen.

Een vorm van masochistische vernielzucht.

Mensen wachten liever tot bewegingen ondraaglijk worden. Door de symptomen te negeren en het lijden voort te zetten, laat het lichaam ons geen andere keus dan luider te signaleren, en worden we gedwongen nog meer tijd, geld en energie uit te geven om weer in een gezonde toestand te komen. 

Dit patroon bewijst dat de schaduwarchetypen in het spel zijn, lagere bewustzijnstoestanden die niet willen dat we opstijgen naar onze meest glorieuze grootsheid of hoogste niveau van welzijnservaring.

Schaduw creëert passiviteit. Ze overstemmen de geest en het lichaam in een poging de dingen te vermijden die ons naar het hogere kunnen bewegen. Je bent een gijzelaar die gevangen blijft in het verhaal dat je nodig hebt om vast te blijven zitten.

De archetypen activeren een loupe patroon van onwetendheid en meer stagnatie, en houden ons verder weg van flexibiliteit en vooruitgang. Daardoor veroorzaken ze meer schade aan het lichaam.

Dit is waarom zowel jij als je cliënten gaan:

*De pijn had nu al weg moeten zijn.

*Ik weet niet hoe ik deze pijn en symptomen zelf kan oplossen.

*De pijn gaat nooit meer weg.

*Ik heb hier geen tijd of geld voor.

En verder en verder ga je van je essentie van welzijn.

Onze grootste collectieve pijn is het niet herkennen van het passieve gedrag waarmee we onszelf tot slachtoffer maken. 

Wanneer je begint aandacht te besteden aan deze tekenen en symptomen om te begrijpen welk archetype overheerst en waar ze zich in je lichaam vestigen, gaat er een heel nieuwe wereld open.

Je krijgt hele nieuwe niveaus van mogelijkheden om het patroon, de pijn en de klachten die in eerste instantie zijn veroorzaakt, te verstoren. 

Archetype Alchemie is een manier om pijn om te zetten in Genie op een niveau dat weinigen ooit hebben bereikt in een fractie van de tijd. 

Je zult in staat zijn om de pijn jou, of je cliënt dieper dan ooit tevoren te laten leiden in het grote mysterie van het proces van Lichaam en Alchemie, en er aan de andere kant uitkomen met snelle oplossingen. 

De psychische infrastructuur van de archetypen in het lichaam biedt een routekaart die ontbreekt in de hele wereld van gezondheid en genezing, die weliswaar vaak de reddende genade is in nood, maar meestal geen duidelijk begrip heeft van hoe de pijn daadwerkelijk kan worden getransformeerd en verschoven naar een sterker lichaam dan ooit tevoren.

Monique

MENDY

Ik ben een disrupter en daarom fascineer, activeer of trigger ik je. Hoe het ook zij, het is prima.

Ik zie de soevereiniteit van mensen ver voordat ze het zelf zien, ik herken unieke codes en laat je niet los totdat je ze integreert.

De meeste mensen proberen zich te verstoppen, maar ik ben er niet voor hen. Ik ben hier voor de dapperen. Zij intrigeren me.

Je zult veel tegenstrijdigheden en nieuwe ideeën in mijn veld vinden, geen paniek; ze horen er thuis.

Ik ben zowel stoer als zacht, luid en stil.

  • Ik ben een reiziger
  • Ik ben een minnaar
  • Ik ben een disrupter
  • Ik ben een visionair

Dat klopt, ik doorzie je. Ik zie je goud en je trauma.

Ik doorzie je verdedigingsmechanismen, die zijn er je te beschermen, maar houden je in feite tegen in het leven.

Ik lees je energie.

Behoorlijk controversieel als je weet waar ik vandaan kom.

Op 12-jarige leeftijd kochten mijn ouders een jetski voor me en met dat ding reed ik als een kerel over de wateren in en rond Amsterdam en Spanje.

Op mijn 15e begon ik met autoracen op de circuits in Nederland, België en Duitsland. Ik testte Mercedes, Volkswagen, ik reed de General Manager van Rover en werd op mijn 16e instructeur voor een raceschool; volwassen mannen leren racen met auto’s.

Toen ik in de twintig was, creëerde ik meerdere innovatieve ideeën die later stormenderhand door anderen werden overgenomen – GPS in raceauto’s, lingerie op maat, DJ-battles tussen pro’s en amateurs (we weten allemaal dat de beste DJ’s uit Nederland komen).

Ik had een entertainmentbedrijf, had een fulltime baan en creëerde de backoffice van het grootste GPS-bedrijf van Nederland, had een bloeiend sociaal leven en genoot ervan.

Toen stopte een auto-ongeluk me.

Mijn lichaam en geest waren beschadigd; zenuwen, hersenstam, wervels en kleine hersenen.

Ik verloor alles en gleed in een Dark Night of the Soul.
Mijn baan, mijn bedrijf, mijn relatie, mijn vrienden en mijn spaargeld – allemaal weg.

Doktoren vertelden me dat ik nooit volledig zou herstellen, en ik werd naar een pijnprogramma gestuurd om te leren leven met mijn pijn en verminderde cognitieve vaardigheden.

Maar de dokters kenden mijn spirit niet…

Mijn drive is altijd geweest om het leven te begrijpen. Oorzaak en gevolg begrijpen. En deze drive heeft me teruggeleid op de reis van Energiemeesterschap.

In het begin was ik verslagen. Ik geloofde dat mijn waarde was afgenomen en ik moest compenseren om andere mensen niet te hinderen. Ik voelde me zo eenzaam. Vreemd genoeg voelde ik me een slachtoffer…
…Omdat opgroeien in Amsterdam in de jaren ’90 geweldig was en daar had je ballen voor nodig.

Het was het wilde westen, met goede feesten en veel dingen om te doen.

Tegelijkertijd was ik supergevoelig. Ik kon de shit van mensen voelen en trok regelmatig de gebroken vogeltjes aan.

Ik verbaasde vrienden en vijanden met hoeveel ik uit heel weinig informatie kon halen.

Ik was gefascineerd door astrologie, wat toen super woo-woo was. Met mijn gevoeligheid en kennis van de astrale rijken kon ik mensen lezen.
En deze vaardigheid werd alleen maar groter toen mijn brein tijdelijk niet in orde was.

Het kostte me ruim 15 jaar om weer op de been te komen, een werkomgeving te creëren die mijn gezondheid zou ondersteunen, mijn gebroken hart zou genezen en mijn hersenen en lichaam zou genezen.

En ik wist dat mijn gevoeligheid zowel een zegen als een vloek was.

Ik noemde mezelf vroeger een empaat. Maar ik begon te begrijpen dat ik mezelf een groot ongenoegen deed bij het lezen van mensen en besloot de manier waarop ik met mijn gave omging te veranderen.

Het heeft me ongeveer € 100k gekost om hier te komen. Hoeveel is je goed voelen en het beheersen van energie waard? Onbetaalbaar.

Ik noem mezelf geen Empath meer en gebruik mijn voelsprieten alleen voor cliënten. Savage Sovereign.

En ik ben nog niet klaar. Ik kan overal werken, mijn man en ik verhuizen dit jaar naar een ander land, maar dat is een verhaal voor een andere keer.
Terug naar het hier en nu, ik ben een toegewijde student Energie.

Niet de energie waar je woowoo LOA-coach je over vertelt.

Energiebeheersing is mijn enige doel in het leven en het levert me al het goede op. Vooral hoe ik me voel over mezelf, mijn werk en leven.

Mijn eigen rug hebben, mezelf nooit in de steek laten, is wat het verschil maakt en heeft me geholpen om van het dieptepunt te komen tot waar ik nu ben.

Dank je voor het lezen tot het einde…

Ik weet zeker dat je je nog steeds afvraagt ​​wat er met de ballen is gebeurd… En het lezen van mensen op feestjes in de jaren ’90. Ik zal het je wel eens vertellen.

Welkom hier.